Korisnička podrška svakim radnim danom 9:00-15:00 sati

S Dinamikomom sve je u pravo vrijeme na pravome mjestu!

Eliminirajte neadekvatne objave na društvenim mrežama, samostalnim mobilnim aplikacijama ili otvorenim web stranicama. S Dinamikomom vaša ustanova dobiva najmoderniji sustav za internu komunikaciju i razmjenu obavijesti i sadržaja između vrtića ili škola i roditelja u Republici Hrvatskoj.

S Dinamikomom u bilo koje vrijeme pomoću računala ili mobitela saznajete sve ključne informacije o aktivnostima vašeg djeteta u vrtiću ili školi, eliminirate neobaviještenost i bolje koordinirate rad s djecom.

Na nagovor mnogih roditelja i u suradnji s dječjim ustanovama koje koriste Dinamikom, razvili smo novu uslugu izrade personaliziranih tiskanih fotoalbuma za roditelje.

Kao što smo Dinamikom i do sada stvarali kroz suradnju i osluškivanje potreba roditelja i djelatnika vrtića i škola, nadalje koračamo putem da ova ideja može u budućnosti otvarati perspektive široj zajednici ljudi temeljem njihovog aktivnog stvaranja procesa i novih okvira djelovanja.

Dinamikom je projektiran da pojednostavljuje komunikaciju te štiti privatnost korisnika. Originalan GDPR sustav podupire sve funkcionalnosti Dinamikoma i čini ga potpuno prilagođenim regulativi za zaštitu osobnih podataka.

U stvaranju Dinamikoma, nit vodilja bila je unaprijediti međuljudske odnose. Svakodnevni rad s djecom vrlo je osjetljiv jer se ne može odvojiti od osjećajnog suživota pa je svaka razmjena informacija i iskustava bitna kako bi se mi odrasli što jasnije povezali na dobrobit razvoja naše djece.

DInamikom tim

Mi smo roditelji vrtićke i školske djece, profesionalno se bavimo dizajnom i izradom web aplikacija.

Dinamikom je plod osobnih iskustava, želje za unaprjeđenjem međuljudskih odnosa i stručnog angažmana.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće