Korisnička podrška svakim radnim danom 9:00-15:00 sati

Dinamikom alboom!

Roditelji sami stvaraju svoje fotoalbume od vrtićkih ili školskih fotografija koje su im dostupne za njihovu grupu ili razred.

Dinamikom alboom - personalizirani tiskani fotoalbumi

Dinamikom sustav standardno nudi mogućnost objava albuma fotografija kojima dječje ustanove bilježe svakodnevne dječje aktivnosti ili uspomene na izlete i razna događanja. Roditelji mogu u bilo koje vrijeme putem mobitela i računala s djecom pregledavati fotografije i zajedno komentirati radosne trenutke boravka u vrtiću ili školi.

Personalizirani tiskani fotoalbumi - jedinstven sustav koji su tražili mnogi roditelji, vrtići i škole

Na nagovor mnogih roditelja i u suradnji s dječjim ustanovama koje koriste Dinamikom, razvili smo novu uslugu izrade personaliziranih tiskanih fotoalbuma za roditelje. Usluga je pažljivo osmišljena kako bi dječje ustanove vrlo jednostavno mogle pružiti ovu vrhunsku uslugu svojim roditeljima, bez velikog dodatnog angažmana. Izrada fotoalbuma maksimalno je financijski prilagođena roditeljima i nudi odličan omjer cijene i kvalitete.

Clanci Fotoalbumi kruzna 04

Plastificirani ovitak i ispis visoke kvalitete

Clanci Fotoalbumi kruzna 01

Plastificirana mapa od tvrdog kartona

Clanci Fotoalbumi kruzna 02

Metalni mehanizam sa zakačkama

Clanci Fotoalbumi kruzna 05Radosni trenuci izrade fotoalbuma

Izrada personaliziranih fotoalbuma radost je za cijelu obitelj. Roditelji zajedno sa svojom djecom putem Dinamikom sustava pregledavaju dostupne fotografije i biraju koje će zabilježene trenutke veselja staviti u svoj fotoalbum. Aplikacija ih vodi u svakom koraku izbora fotografija i stvaranja fotalbuma, a mogu birati i razne vesele grafičke podloge za svoj sretni album. Trenuci provedeni u zajedničkom pregledavanju fotografija i izradi svojih uspomena nezamjenjivi su kako za roditelje tako i za naše mališane.

Kako uključiti Dinamikom alboom opciju?

  • Kontaktirajte nas, Dinamikom tim daje vam sve potrebne informacije za jednostavno korištenje alboom opcije unutar Dinamikom aplikacije.
  • Vrtić ili škola koristi sustav i objavljuje željene fotografije dječjih aktivnosti u Dinamikom fotogalerije obavijesti.
  • Roditelji u Dinamikom sustavu sami kreiraju svoje fotoalbume od fotografija koje su dostupne za njihovo dijete.
  • Dinamikom vrši naplatu od roditelja u predviđenom vremenskom periodu. Vrtić ili škola nema potrebe dodatnog angažmana.
  • Slijedi izrada fotoalbuma i dostava na adresu vrtića ili škole. Roditelji djece polaznika preuzimaju svoje tiskane albume.
  • Alboom opcija dostupna je putem Dinamikoma samo u određenim periodima kako bi proces izrade bio ekonomičan i organiziran.

Fotografije u Dinamikom sustavu vrlo su popularne kod roditelja i djece, a od sada su dostupne i u tiskanom obliku personaliziranih fotoalbuma. Dječje ustanove kao autori fotografija imaju kontrolu nad objavama fotografija u Dinamikom fotogalerijama.

Javite nam se ovdje bez obaveze za dodatne informacije ili dogovor suradnje.

Alboom info letak za dječje ustanove.

Alboom info letak za roditelje.

Video sadržaj

DInamikom tim

Mi smo roditelji vrtićke i školske djece, profesionalno se bavimo dizajnom i izradom web aplikacija.

Dinamikom je plod osobnih iskustava, želje za unaprjeđenjem međuljudskih odnosa i stručnog angažmana.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće