Korisnička podrška svakim radnim danom 9:00-15:00 sati

Informirani o svim aktivnostima!

S Dinamikomom natrpane oglasne ploče postaju prošlost, obavijesti i fotografije gledate u miru, kada imate vremena.

E-oglasna ploča - pomoć roditeljima kod brzog životnog tempa

S Dinamikomom u bilo koje vrijeme pomoću računala ili mobitela saznajete sve ključne informacije o aktivnostima vašeg djeteta u vrtiću ili školi, eliminirate neobaviještenost i bolje koordinirate rad s djecom.

Clanci Za roditelje kruzna 01Fotogalerije, obavijesti i poruke

Pomoću Dinamikoma primajte obavijesti za vrtićku grupu ili školski razred vašeg djeteta i poruke o nepročitanim sadržajima na e-mail. Također, vaš vrtić ili škola objavljuju fotografije aktivnosti djece, fotografije se objavljuju za svaku grupu ili razred zasebno i nisu dostupne nikome izvan sustava Dinamikom.

Želite li pročitati vrtićke ili školske obavijesti onda kada za to imate slobodnog vremena?

S Dinamikomom izbjegavate natrpane oglasne ploče s obavijestima i informacijama koje ne možete pročitati u vremenu kada ostavljate ili dolazite po dijete. Pravovremeno ste informirani o svim događanjima i možete se relevantno pripremiti za informativne razgovore oko aktivnosti i boravka djeteta u vrtiću ili školi.

Clanci Za roditelje kruzna 02Želite li moderan vrtić ili školu koji roditelje aktivno uključuju u komunikaciju?

Vrlo jednostavno pomoću računala ili mobitela čitate sadržaje postavljene od strane odgajatelja, prema odluci vrtića ili škole sudjelujete u komentiranju i dajete svoje prijedloge.

Želite li pouzdan sustav za primanje sadržaja o vrtićkim ili školskim aktivnostima?

Dinamikom standardizira objavu sadržaja i maksimalno štiti privatnost komunikacije po vrtićkim grupama ili razredima školske razredne nastave koja je sa standardnim oglasnim pločama komplicirana i neadekvatna.

Simbol Dinamikom novo
Izrada personaliziranih fotoalbuma za roditelje

Na nagovor mnogih roditelja i u suradnji s dječjim ustanovama koje koriste Dinamikom, razvili smo novu uslugu izrade personaliziranih tiskanih fotoalbuma za roditelje. Izrada personaliziranih fotoalbuma radost je za cijelu obitelj. Vi roditelji zajedno sa svojom djecom putem Dinamikom sustava pregledavate dostupne fotografije i birate koje ćete zabilježene trenutke veselja staviti u svoj fotoalbum. Aplikacija vas vodi u svakom koraku izbora fotografija i stvaranja fotoalbuma, a možete birati i razne vesele grafičke podloge za svoj sretni album. Trenuci provedeni u zajedničkom pregledavanju fotografija i izradi svojih uspomena nezamjenjivi su kako za vas roditelje tako i za vaše mališane.

Predložite svojem vrtiću ili školi jednostavno uvođenje Dinamikoma i počnite korištenje odmah. Kontaktirajte Dinamikom tim za sva dodatna pojašnjenja.

DInamikom tim

Mi smo roditelji vrtićke i školske djece, profesionalno se bavimo dizajnom i izradom web aplikacija.

Dinamikom je plod osobnih iskustava, želje za unaprjeđenjem međuljudskih odnosa i stručnog angažmana.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće